Write a paragraph about a strange happening

0
350
write a paragraph about a strange happening

In about 140 words, write a paragraph about a strange happening.

The mysteries of nature have always fascinated the human mind, and many of them remain unsolved for a long time.

One morning, my brothers, sisters and I arrived at a house, not very far from ours. As we enter the house we were greatly surprised to find ababy boy and a large snake playing with each other mirthfully. Soon, the mother of thechild appeared and narrated the events that led to the snake and the child to live together. A man was called in to kill the snake; but every time the man struck at it with the stick that he brought, the child cried with pain. The mother ordered the man to stop molesting the reptile, and to the surprise of all those who had arrived on the scene, the child stopped crying.

Trong khoảng 140 từ, hãy viết một đoạn văn kể về một sự việc kỳ lạ xảy ra.

Những bí ẩn của tự nhiên luôn cuốn hút tâm trí con người, và rất nhiều trong số đó vẫn chưa được giải đáp trong một thời gian dài.

Một buổi sáng, các anh, các chị và tôi đến một ngôi nhà, không xa lắm. Khi bước vào nhà, chúng tôi vô cùng ngạc nhiên khi thấy cậu bé ababy và một con rắn lớn đang chơi đùa với nhau một cách duyên dáng. Ngay sau đó, mẹ của đứa trẻ xuất hiện và thuật lại những sự kiện dẫn đến việc con rắn và đứa trẻ sống cùng nhau. Một người đàn ông được gọi đến để giết con rắn; nhưng mỗi khi người đàn ông dùng gậy đánh vào nó, đứa trẻ lại khóc vì đau đớn. Người mẹ ra lệnh cho người đàn ông ngừng quấy rối con bò sát, và trước sự ngạc nhiên của tất cả những người có mặt tại hiện trường, đứa trẻ đã ngừng khóc.

Xem thêm:   Write a paragraph about the importance of rivers